Kjøp fyverkeri hos Maxbo i år - overskuddet går til SIF!

Postet av Sørumsand IF den 4. Nov 2019

SIF har inngått et samarbeid med Maxbo Sørumsand og sammen skal vi selge fyrverkeri i romjulen. Hele overskuddet av dette salget går til klubben! Spre det glade budskap til alle du kjenner - i år er det ingen grunn til å handle fyrverkeri noe annet sted enn på Maxbo.

Maxbo stiller store krav til kvaliteten de selger i sin butikk. Vi i SIF er også opptatt av at våre medlemmer skal ha det beste. Da var valget enkelt. Vi gikk for det merket med flest testvinnere og Norges sikreste på fyrverkeri. Svea er de eneste med sikkerhetsfontene på alle batterier og så klart deler vi ut et par gratis briller og en tennstav til alle handlende kunder.

Salget starter 27. desember hos Maxbo. 

Mer informasjon kommer etter hvert - men da vet du i alle fall hvor du skal handle fyrverkeri til nyttårsaften i år!


Vi retter en stor TAKK til Maxbo som virkelig har vært positiv og velvillig innstilt til at vi skal få til dette!0 Kommentar

Ny utstyrsavtale med Comet Sport

Postet av Sørumsand IF den 4. Nov 2019

Etter en tids forhandlinger, har vi nå kommet til enighet med Comet Sport om en ny 5-års avtale på leveranse av bekledning og idrettsrelatert utstyr. Det betyr at vi har en avtale som gjelder ut 2024. Comet leverer ekstremt bra på kundeservice, leveringsgrad, fleksibilitet samt en god kunnskap om det å drive klubb. Vi ser ingen grunn til å bytte ut noe som fungerer såpass bra i hverdagen så lenge priser, betingelser, kvalitet og utvalg også er godt.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Comet Sport de neste årene og med intensjon om at sammen skal vi ble enda bedre i utviklingen av Sørumsand Idrettsforening.


0 Kommentar

Ny avtale med Comet Sport

Postet av Sørumsand IF den 30. Okt 2019

Etter en tid med forhandlinger, har vi inngått en ny 4-års avtale med Comet Sport på kjøp av klær og utstyr. Det betyr at vi har en avtale som gjelder ut 2024.

Comet leverer ekstremt bra på kundeservice, leveringsgrad og fleksibilitet samt god kunnskap om det å drive klubb. Vi ser ingen grunn til å bytte ut noe som fungerer såpass bra i hverdagen så lenge priser, betingelser, kvalitet og utvalg også er godt.

Dette er dermed en god avtale for SIF.

Alle SIF medlemmer får 20% rabatt på alle Umbro-produkter og produkter som forhandles av Scan Trade. Husk å si fra i kassen hos Comet at dere kommer fra SIF, så blir det godskrevet som salg til oss.


0 Kommentar

Ny delevegg i SIF Hallen

Postet av Sørumsand IF den 4. Sep 2019

For et par uker siden ble det montert en ny delevegg i SIF Hallen. Alt gikk etter planen og deleveggen er på plass og klar til bruk. Det ble kjempefint og fungerer akkurat etter intensjonen. Man kan nå trene flere lag/grupper samtidig og det vil bli mer effektivt.

Det er laget en bruksanvisning på bruken, den er laminert og henger ved styrings/nøkkelboksen.

 Viktige punkter å merke seg:

  • Det er kun voksne som skal operere denne veggen opp og ned og alle gruppeledere har fått nødvendig informasjon
  • Det må ikke være noe under veggen når den senkes
  • Det må ikke henge noen i veggen
  • Det er et rom mellom øverste delen av veggen og taket. Her kan det være fristende å se om man kan kaste/sparke ball gjennom. Dette er ikke greit, da man fort kan treffe propellviftene i taket.

En stor takk til Sparebankstiftelsen som har gjort dette mulig!


0 Kommentar

Vi inviterer til Kick Off og Fremtidskveld

Postet av Sørumsand IF den 3. Sep 2019

23. september kl 18.00 inviterer vi til Kick Off og Fremtidskveld på klubbhuset.

Hvordan skal SIF se ut i fremtiden? Nå kan DU være med å påvirke hvilken retning vi skal ha fremover. Arbeidet skal resultere i en virksomhetsplan som skal være styrende for alt arbeidet i klubben vår. Enten du er utøver, trener, lagleder, forelder eller annen frivillig, vil vi gjerne ha deg med på dette arbeidet.

Prosessen vil bli ledet av Akershus Idrettskrets.

Vi serverer pizza og drikke!

Pga matbestilling, må vi ha en påmelding - send en mail til Tonja@sif.no innen 19. september.

Vi håper på fullt klubbhus denne helgen - velkommen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline