SIF Cup 2019 - Kampprogrammet er klart!

Postet av Sørumsand IF den 26. Aug 2019

Da er kampprogrammet klart, og du finner det her.
Sørumsand G14 med seier i Aurskog Sparebank innecup!

Postet av Sørumsand IF den 1. Des 2015

G14 (2001) deltok søndag den 29. november i AFSK`s innevup med 3 lag. 2 av lagene spilte seg helt frem til semifinalen og møtte henholdsvis Lørenskog 1 og 2. SIF1 vant sin semifinale og møtte Lørenskog i finalen. En spemnende kamp som gikk til ekstraomganger og måtte avgjøres etter straffespark.

SIF gutta trakk det lengste strået og kunne ta med pokalen hjem! Det ble en flott avslutning på en lang sesong med mange fine prestasjoner.

Navn på gutta som spilte på vinnerlaget: Emil Pettersen, Jonas Nielsen, Marius Granås, Magnus Soleng, Joaqin Durani, Sebastian Gjelsvik, Even Melby og Noah Meursinge.
Godtericupen 2015

Postet av Sørumsand IF den 22. Apr 2015

Søndag 12. april var det klart for Godtericupen 2014. Dette er en treningscup for jenter født 2005 og har blitt en årlig tradisjon.

12 lag med ca 80 spillere fra LSK, Kløfta, Nittedal, Skjetten, Fet og SIF var klare for å sparke i gang sesongen. Vi var vitne til ivrige supportere, stor spilleglede og mye fin fotball.

Solen skinte fra skyfri himmel og til tross for noen kraftige vindkast, var det en strålende dag i Idrettsparken. Trenerteamet vil takke alle spillere, dommere, trenere, supportere og ikke minst foreldre (som sto i kiosken, bakte kaker osv.) for en fin dag. Vi ønsker alle en fin fotballsesong!

Mvh
Hugo, Stig-Petter, Endre og Morten


Nyhet!

Postet av Sørumsand IF den 10. Des 2014Her er det en veldig fin nyhet :DNy vinterbehandling av kunstgressbanen

Postet av Sørumsand IF den 29. Jan 2014

For å få full utnyttelse av kunstgressbanen i vintersesongen, har Fotballstyret besluttet å teste ut et nytt kjemisk middel. CMA (Calsium Magnesium Acetat) er et miljøvennlig alternativ til salt.

Middelet er biologisk nedbrytbart og er dermed heller ikke farlig for miljøet. Middelet er små hvite kuler og spres på banen på samme måte som salt. Mandag og tirsdag denne uken er det kjørt på to omganger og onsdag morgen var banen myk og fin selv om det er mange kuldegrader ute. Dette lover veldig bra!

Middelet er også et adskillig rimeligere alternativ enn undervarme og erfaringer fra andre baner viser at resultatet er minst like bra.

Eneste ulempen med CMA, kan være at det lukter litt eddik av klær og sko. Dette er imidlertid ikke farlig og går av i vask.Det er veldig viktig å følge med på vær og temperatur, da det er av avgjørende betydning å kjøre på CMA på de mest gunstige tidspunktene for best mulig resultat. Metereolog og banemester Finn Kleven har tatt på seg dette ansvaret og vil være aktiv på yr.no de nærmeste månedene. Han vil også være den som tar beslutninger om når banen må stenges for ikke å ødelegge effekten av det som sprøytes på. Vi ber om respekt om at banen ikke brukes når den er stengt.

For ikke å få områder med is på banen, er det også veldig viktig at man ikke tømmer vann og drikke fra drikekflasker ute på kunstgressbanen. Alle spillere må få denne beskjeden fra sine trenere.

Vi ber også om at alle mål som blir rullet ut på banen, settes tilbake på kanten
igjen etter ruk. Dette for at banemannskapene skal slippe å flytte målene hver gang de skal preparere banen.


1 Kommentar